Evenementengastvrijheid

Gastvrij uw gasten ontvangen zit in de genen van TeamAdvirum Evenementengastvrijheid. Van verkeer/parkeerbegeleiding tot garderobe, van registratie en veilig verblijf tot het verwijzen van uw gasten naar hun plaats op uw zakelijk evenement.

U als opdrachtgever heeft één aanspreekpunt voor alle ingezette disciplines. Korte lijnen en snel gastvrij schakelen zorgen zowel vooraf als tijdens deze belangrijke contactmomenten voor een positieve gastbeleving.

Practisch advies, planmatige aanpak en een strakke uitvoering komen voort uit jarenlang opgebouwde kennis en expertise van TeamAdvirum Evenementengastvrijheid. Dagelijks worden wij door  evenementenbureaus, corporate eventmanagers, bedrijven en organisaties voor afwisselende opdrachten ingeschakeld. Zowel als hoofd- als onderaannemer op evenementen van elk formaat.

Door de directe samenwerking met Advirum Evenementenvervoer brengen wij uw gasten ook desgewenst naar het evenement en terug.

De kracht van TeamAdvirum? Focus op zowel uw belang als het welzijn van de gast, jarenlange ervaring en liefde voor ons werk!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024