Evenementenvervoer

Indien u gasten representatief, gastvrij, veilig en efficiƫnt van een locatie naar een evenement en/of terug wilt laten vervoeren is dat de specialiteit van Advirum Evenementenvervoer.

Advirum Evenementenvervoer leeft zich in uw vervoervraagstuk in en voorziet dit van een praktisch en realistisch plan van aanpak dat zich baseert op jarenlange ervaring. Ons ultieme doel hierbij is om het verwachtingspatroon van gastbeleving te overtreffen en zo bij te dragen aan een positieve ervaring van het gehele evenement.

Ieder evenement kent zijn eigen dynamiek in de wensen van de opdrachtgever en de gasten.
Om mee te kunnen bewegen met deze dynamiek is de Advirum organisatie flexibel ingericht met een optimale bereikbaarheid rondom en tijdens het evenement.
In het voortraject regisseert Advirum Evenementenvervoer zowel planning, passagiersaantallen als opstaplocaties (als inkoop) en houdt de opdrachtgever up to date met relevante informatie.
Ruim voor aanvang van het evenement hebben ervaren medewerkers van TeamAdvirum al contact met de chauffeurs. Zij begeleiden daarmee elk vertrek en coƶrdineren de voertuigen en chauffeurs bij de event locatie. Advirum verzorgt dus de hele organisatie en regie en u kunt zich vervolgens volledig richten op uw gasten en evenement.

Wij verzorgen representatief personenvervoer tijdens:

Bedrijfsevenementen;
Vanuit alle vestigingen van uw organisatie vervoeren wij uw gasten met luxe touringcars naar de event locatie en na afloop retour.

Internationale Congressen;
Transfers of shuttles vanaf en naar luchthavens, hotels, congreslocatie en site-events v.v.

Sportevenementen;
Vervoer van deelnemende teams en officials vanaf en naar luchthavens, hotels en wedstrijd venues v.v.

De kracht van Advirum Evenementenvervoer? , Inleven in uw logistieke uitdaging, partnership met de opdrachtgever en liefde voor ons werk!

Verder Bericht

© 2024