TeamAdvirum Evenementengastvrijheid

TEAMAdvirum Evenementengastvrijheid

Gastvrij gasten ontvangen zit in de genen van TeamAdvirum Evenementengastvrijheid. Van verkeers/parkeerbegeleiding tot garderobe beheer, van registratie en veilig verblijf tot het verwijzen van de gasten naar hun plaats tijdens een zakelijk evenement.

Voor de opdrachtgever is er één aanspreekpunt beschikbaar voor alle ingezette disciplines. Korte lijnen en snel gastvrij schakelen zorgen zowel vooraf als tijdens deze belangrijke contactmomenten voor een positieve gastbeleving.

Praktisch advies, planmatige aanpak en een strakke uitvoering komen voort uit jarenlang opgebouwde kennis en expertise van TeamAdvirum Evenementengastvrijheid. Dagelijks worden wij door evenementenlocaties, evenementenbureaus, corporate eventmanagers, bedrijven en organisaties ingeschakeld tijdens evenementen van elk formaat.

Met de inzet van Advirum Evenementenvervoer verzorgen wij desgewenst ook de transfers van de gasten naar het evenement en terug.

Kijk voor uw oplossingen naar de uitgebreide maatwerk mogelijkheden.

De kracht van TeamAdvirum? Focus op zowel het zakelijk belang van de opdrachtgever als het welzijn en beleving van de gast, jarenlange ervaring en liefde voor ons werk!

Stuur uw vraagstuk inzake uw evenement en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op om de aanpak te bespreken en een voorstel te verzorgen.

Voorstel aanvragen

© 2024